Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti PowerPrint3D, se sídlem Velké Hamry 227, Velké Hamry 468 45, IČ: 06925553, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • text zprávy
  2. Jméno, příjmení, text zprávy, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem kontaktování Vaší osoby obchodu a služeb poskytovaných nebo zprostředkovávaných provozovatelem a následné další komunikaci. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 12 měsíců. V případě, že přes nás práci nenajdete, budou údaje smazány ihned po ukončení komunikace.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti:

    PowerPrint3D, se sídlem Velké Hamry 227, Velké Hamry 468 45, IČ: 06925553, rychtarechjan@powerprint3d.cz

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.
  5. Vaše údaje využíváme a zpracováváme pouze pro deklarované účely, související s naší podnikatelskou činností. Neposkytujeme údaje, které zpracováváme, nikomu a za žádnými jinými účely.
  6. V PowerPrint3d ukládáme data na speciálně chráněných serverech. Přístup k těmto serverům je povolen pouze oprávněným osobám, které jsou zodpovědné za technické, obchodní a ediční záležitosti týkající se těchto serverů. Máme definována a provedena nutná technická a organizační opatření, abychom mohli garantovat bezpečnost Vašich Údajů.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Follow by Email
Facebook
INSTAGRAM